Den 17. november feiret BKM Tønsberg 10-årsjubileum for Jarlsberg, vår møteplass. Festen kunne by på god mat, sanger og mimring i form av bilder, filmer og underholdning. Menighetens historie fra tiden før BKM Tønsberg fikk Jarlsberg ble formidlet for både tilflyttere og den yngre generasjon, og mange benyttet seg av anledningen til å uttrykke sin takknemlighet for møtestedet vi nå har hatt i 10 år.

Forfriskninger satt frem i foajéen på Jarlsberg

 

I 1996 ble lokalet i Svend Foyns gate 19 solgt, siden den økende aktiviteten for barn og unge krevde mer plass og bedre plassering. Det skulle vise seg å være vanskeligere enn først antatt å finne et egnet sted, og i 12 år måtte vi leie forskjellige steder hvor vi kunne samles og ha møter og aktiviteter. Bygningen med flytårnet ved Jarlsberg flyplass ble oppdaget i 2001, og her så man muligheter for et fremtidig samlingssted. Stedet blir kjøpt april 2004, og en byggeperiode på 2,5 år begynte. Det var et stort og bredt engasjement der mange bidro med byggingen. Det var en stor lettelse og glede da bygget stod klart, og vi igjen kunne samles på et eget sted som rommet alle medlemmene.

 

Menighetsstedets 10 årsjubileum var verdt å feire. Gjester fra nabomenighetene BKM Horten og BKM Sandefjord var invitert, og det ble servert et treretters måltid i løpet av festen. Medlemmene i BKM Tønsberg fikk uttrykt sin glede over stedet gjennom taler, sang, skuespill, og film. Det var også hengt opp bilder fra byggeperioden.

 

I dag kjenner mange i BKM Tønsberg takknemlighet for at vi har fått Jarlsberg som vårt samlingssted. Her kan barn, unge og eldre regelmessig benytte seg av alle dets fasiliteter. Jarlsberg har flotte utearealer med lekeplasser for barna og de unge, fotballbane, volleyballbane og terrasser. Jarlsberg har også flotte inne-arealer; som en møtesal, kaffebar og stor foajé som innbyr til sosialt samvær for enhver. Lokalet og områdene rundt brukes flittig som møteplass for hele forsamlingen, spesielt barn og unge. 

 

Jarlsberg er blitt en sentral plass for sammenkomster, planlegging, lek, arbeid og samfunn for medlemmene i BKM Tønsberg, og vil fortsette å bringe glede til oss i fremtidige år.

BKM Tønsbergs band Funkytog fremfører flotte sanger for forsamlingen

 

Åpningssang fra festen inne i vår egen storsal

 

Mimring rundt bilder fra byggeperioden