Her er et utdrag av høydepunktene i BKM Tønsberg fra kalenderåret 2017

Festdag for ungdom under 18

Lørdag 11. februar dro alle ungdommene under 18 år til Kongsberg Skisenter. Her var det mulighet til å stå på slalåm, snowboard, ski, ake eller bare slappe av. På kvelden var det duket for festsamling med både mat, underholdning og oppbyggelse.

Vinterdag

Søndag 12. februar ble det arrangertvinterdag for hele menigheten. Alternativene var mange for de oppmøtte, blant annet kunne barna få prøve hesteridning, aking, firhjuling og snøscooter.

Påskecamp for ungdom

Tusenvis at deltagere fra 27 forskjellige land var å finne på Oslofjord Convention Center under den årlige påskecampen for ungdom. Blant dem også xx ungdommer fra BKM Tønsberg. Her kunne de velge mellom 25 ulike aktivitetstilbud. På kveldene var det felles samlinger med bibeltimer og temasamlinger.

Trosoppæring og fest for 15-åringer

Etter ukentlige samlinger gjennom vårhalvåret, hvor ungdom i konfirmasjonsalder får trosopplæring og bibelkunnskaper arrangerte menigheten «lesefest» for de tolv femtenåringene som hadde deltatt dette halvåret

16. mai-arrangement for ungdom

Tradisjon tro var det duket for fest på Jarlsberg konferansesenter for ungdommen dagen før nasjonaldagen. Kvelden startet med en trosoppbyggende samling før det ble servert hamburgere.Deretter var det klart for underholdning, som de unge selv hadde planlagt og fremførte.

17. 17. mai på Jarlsberg

Etter at de fleste hadde overvært 17. mai-toget i byen, bar det videre til feiring på Jarlsberg konferansesenter.

Seniortur til fjellet

I slutten av mai dro forventningsfulle seniorer på helgetur til Hallingdal. Denne gruppen samles jevnlig, og vårens tur var et høydepunkt for flere av de spreke pensjonistene i gruppen.

Sommerfest

Siste menighetssamling før sommeren var litt ekstra festlig. Etter søndagsmøtet var det underholdning og mange aktiviteter for barna ute i det fine sommervær

Sommerkonferanse

Sommerkonferansen på Brunstad er en begivenhet medlemmene i  BKM Tønsberg verdsetter høyt. Mange velger å legge ferien sin til Brunstad i disse to ukene som inneholder trosoppbyggelse, et bredt utvalg aktiviteter og mulighet til å treffe BCC-medlemmer fra andre menigheter.

Ungdomstur til Israel

I over to år hadde ungdommen spart til denne turen. I september var tiden kommet for en tur mange hadde gledet seg ekstra mye til. Mer om turen til Israel kan du lese her.

Barnevelsignelse

I BKM praktiseres ikke barnedåp, men barna blir ønsket velkommen med forbønn av menigheten. Dette kalles barnevelsignelse, og er en liten, men verdig markering som ofte gjøres i begynnelsen av et søndagsmøte. Søndag 5. november var det barnevelsignelse på forsamlingslokalet på Jarlsberg. Fem små barn ble båret frem for menigheten.

Julemarked

Søndag 3. desember arrangerte ungdom under 18 år julemarked på Jarlsberg, og skapte julestemning for store og små.

Ungdommens julebord

Fredag 15.desember var dagen kommet for ungdommens julebord, og rundt 200 feststemte og forventningsfulle ungdommer hadde funnet veien til Jarlsberg denne kvelden. Her medvirket ungdommen selv med sang, trosoppbyggelse og underholdning.