Hendelser i 2016

Her er et utdrag av høydepunktene i BKM Tønsberg fra kalenderåret 2016

Festdag for U18

20. februar var alle ungdommer under 18 år invitert til Kongsberg Skisenter. Festen fortsatte på konferansesenteret på Jarlsberg hvor ungdommen opplevde en underholdende og oppbyggelig kveld utenom det vanlige.

 

Vinterdag på Jarlsberg

Hoppbakke, langrenn, skiskyting og ishockeybane. Alternativene var mange for dem som kom på vinterdagen på Jarlsberg.

Møte med barnevelsignelse

Tolv barn ble båret frem under møte med barnevelsignelse.

Kvinnekonferanse på BCC

Den årlige kvinnekonferansen på BCC er en viktig begivenhet for kvinner i BKM Tønsberg. Her opplevde de oppbyggelse, fest, god mat, sang og musikk sammen med 4000 andre kvinner fra hele verden.

Påskecampen

For mange av ungdommene i Tønsberg er Påskecampen, i regi av BCC, et av årets største høydepunkt. I fem dager bor unge BCC-medlemmer fra hele verden på Brunstad for å utfolde seg i forskjellige aktiviteter, og tilbudene er mange – Man kan velge alt fra kakebaking til ishockey-spilling. På kveldene arrangeres felles trosoppbyggelse og underholdning.

Vårdugnad på Jarlsberg

I slutten av april var det duket for en skikkelig vårdugnad på Jarlsberg. Vasking, snekring og rydding av uteområdet var noe av det som stod på planen for de oppmøtte.

16.mai fest

Det har blitt en tradisjon i Tønsberg med en skikkelig fest for ungdommen 16. mai. Ungdommen fra menigheten i Østfold var invitert til årets fest på Jarlsberg. Her ble det levert underholdning på høyt nivå.

17. mai-feiring

Etter toget i byen var det mange av medlemmene som tok turen til Jarlsberg. Kreative ungdom stod bak en uforglemmelig dag for barna med leker, tog, skuespill og en godt utstyrt kiosk.

Ak-avslutning

Sommeravslutningen for Aktivitetsklubben ble en suksess for barn og unge. Mer om aktivitetsklubben kan du lese her.

 

Seniorene til fjells

Flere av seniorene i Tønsberg hygget seg på helgetur til Tindefjell hyttegrend.

Sommerkonferanse på Brunstad

Sommerkonferansen på Brunstad i juli er en begivenhet medlemmene i BKM Tønsberg verdsetter høyt. I tillegg til trosoppbyggende møter arrangeres aktiviteter for store og små, gjennom to uker på Brunstad.

Ungdomstur

Årets ungdomstur gikk til Torsteinslåtta i Ål kommune, der ca 200 ungdommer tilbrakte en helg. Lek og aktivitet stod på agendaen på dagtid. På kvelden var fylt med oppbyggelse, underholdning og fest.

Konferanse for menn

4400 BCC-meldemmer fra hele verden deltok på årets mannekonferanse på Brunstad. Mange av mennene fra BKM Tønsberg tok turen til Brunstad denne begivenhetsrike helgen.

  

Inspirasjonsfest

Gjennom hele 2016 har det blitt arrangert månedlige inspirasjonsfester med statusrapporter og oppdateringer fra aksjonen. Mer om aksjonen kan du lese her. Årets siste inspirasjonsfest ble kombinert med julebord for medlemmene.

Ungdommens julebord

Julebordet innfridde alle forventningene til feststemte ungdom. Kvelden startet med et trosoppbyggende møte etterfulgt av en leker, underholding og julesang. Julebuffet hørte selvfølgelig med denne kvelden.