Begeistringsfest for BKM Tønsbergs spareplan

2013_1212_O36_Takknemlighetsfest_12

I begynnelsen av januar ble det holdt en inspirerende fest hvor alle medlemmene kunne legge fram sine egne spareplaner.

Barnevelsignelse

barnevelsignelse7

En søndag i januar ble 12 skjønne små barn båret fram til barnevelsignelse på Jarlsberg. Barna er det mest verdifulle vi har og det er med den oppvoksende slekt for øyet, at det arbeides og bygges så mye.

Kvinnekonferanse på Brunstad

hverdag_og_s_strestevnet_049

Mange av BKM Tønsbergs kvinnelige medlemmer deltok på den årlige kvinnekonferansen på Brunstad. Konferansen samlet over 3500 kvinner fra hele verden til felles trosoppbyggelse, fellesskap, fest, god mat, sang og musikk.

«The Feast»

2013_1206_Undom_Julebord_07

De tre menighetene som ligger i Vestfold hadde en morsom konkurranse, «Slaget om Vestfold», som gikk ut på å finne ut hvilken menighet hadde de beste spareplanene. Konkurransen satte fart i innsamlingsaksjonen for BKM Tønsberg sine spareplaner, og ble avsluttet med en storslagen fest i begynnelsen av april.

Misjonsfest med TV-sending fra Maubach i Tyskland

Buffetbord

Den første helgen i april arrangerte BKM Tønsberg en lokal fest hvor medlemmene kunne følge TV-sendingen fra festverten BKM Maubach som stod for den store misjonsfesten med TV-sending. Festens mål var å inspirere til misjonsinnsats og informere om BCCs misjonsvirksomhet verden over. Det var laget et nydelig buffetbord med delikate og smakefulle retter.

 

Fest for de eldre fra de unge

maymedrosen

Midt i april arrangerte ungdommen mellom 13 og 36 år en rørende fest for seniorene som takk for deres store eksempel, omsorg og kjærlighet.

Påskestevnet på Brunstad

130329_Paaskestevne_08dmv

Vi har en lang tradisjon for å feire påske på Brunstad, og alle som hadde anledning deltok på det internasjonale stevnet der.

Syningrennet

140426_Syningrennet 2014_dmv04

BKM Tønsberg stilte med flere deltakere i årets skirenn på Syningen i Hallingdal og stakk av med flere av de gjeveste plasseringene: 3 gull, 2 sølv og flere andre plasseringer under topp 15. I tillegg ble BKM Tønsberg kåret til årets skimenighet, ut ifra en helhetsvurdering rundt engasjement, plasseringer, publikum og forberedelser.

Lesefest

lesefestbildet

Det var en ekstra trivelig og engasjert ungdomsgruppe som var i fokus på årets lesefest!  15 ungdommer hadde i et halvt år fått nærmere kjennskap til Bibelen og menighetens lærdomsformer.

AK-tur jenter

Ak jenter

Første helg i mai dro jentene til en begivenhetsrik AK-tur til Torsteinslåtta i Ål. Tema for helgen var «Jorden rundt» og det var mange morsomme poster og konkurranser som ble avsluttet med en skikkelig jentefest på lørdagskveld.

Ungdommens 16.mai-fest med ungdommen i BKM Østfold

ostfold

Ungdommen i BKM Tønsberg ble invitert over fjorden til BKM Østfold for en oppbyggelig og trivelig samfunnskveld kvelden før 17. mai. Etter en kort oppbyggelsesstund gikk de over til flere fartsfylte aktiviteter som fotball- og volleyballkamper by mot by. Østfold trakk det lengste strået under fotballmatchen, mens Tønsberg spilte til seier i volley.

17.mai feiring

17 mai

Etter at barna hadde deltatt i de tradisjonelle 17-mai togene med sine respektive skoler, startet feiringen på Jarlsberg med en samling i salen. Etter 17-mai talene ble det barnetog, pølser, is, brus, ansiktsmaling, potetløp og mye mer. Til slutt ble ungdommen igjen og avsluttet dagen med grilling og lek.

AK-tur gutter

ak-tur viking

Siste helg i mai var det guttene sin tur å dra på AK-tur til Torsteinslåtta i Ål. Tema for helgen var «Vikinger» og det var mange morsomme poster og konkurranser som ble avsluttet med en skikkelig guttefest på lørdagskveld.

 

Samfunnsdag med Vestfold menighetene

Vestfoldmenighetene

Etter en intensiv og morsom konkurranse om «Slaget om Vestfold» samlet de tre menighetene seg på Brunstad Conference Center 2. pinsedag til en samfunnsdag for store og små.

Avslutning seniorer Gransetra

2014_0714_Sommerstevnet 1_041_dmv

Midt i juni på en varm sommerdag, dro seniorene opp til Gransetra i Andebu. Der fikk de servert rømmegrøt og spekemat, årets første norske jordbær samt kaker og kaffe. Og de fikk høre en rekke historiske innslag om Gransetra.

Øvelseshelg OC

enda ett

 

 

I 2014 var det Aktivitetsklubben i Tønsberg som sammen med Aktivitetsklubben i Eiker fikk ansvaret for å arrangere Outdoor Challenge finalene som holdes på Oslofjord Convention Center i juli og august. Det ble derfor fram til juni holdt regelmessige øvelser som endte med en hel øvelseshelg på Brunstad midt i juni.

U-18 tur til Tyrkia #Istanbulldogs14

IMG_2011

Rett etter skoleslutt reiste 82 ungdommer under 18 år og ledere til det eksotiske reisemålet Tyrkia. De holdt til på Green Hill, menighetsstedet til BKM Istanbul. De fikk oppleve Istanbul som en by full av kultur og historie, strandliv, restaurantbesøk, shopping, gokart og mange forskjellige aktiviteter på stedet. Etter en knapp uke kom de hjem, mange solbrune og noen solbrente, mange slitne og noen uthvilte, men alle var fylt opp til randen med opplevelsesrike minner.

Sommerstevnet i juli på Brunstad

130329_Paaskestevne_17dmv

De aller fleste av BKM Tønsbergs medlemmer var på sommerstevnet som arrangeres av BCC i juli og som er et av årets høydepunkt. I tillegg til ferie, møter, vennetreff, lek, aktiviteter, soling, bading, god mat og mye mer, har flere av medlemmene i BKM Tønsberg tatt på seg noen oppgaver på Brunstad.

OC-åpningen i juli

Silvermine

Oc bilde scenen

Åpningen av Outdoor Challenge finalen hadde i år temaet «Silver Mining» og barn og ungdom fra BKM Tønsberg var med i storslagent dans og skuespill. Denne aktiviteten skapte stor glede og begeistring for alle som var med. Se flere bilder her: http://aktivitetsklubben.org/aktiviteter/outdoor-challenge/201405/outdoor-challenge-finale-2014

Sommertur jenter

2013_07_Jentetur_Risøya_01

Tradisjonen tro dro jentene til Risøya siste helgen i juli. Der slappet de av, badet, slikket sol og hadde forskjellige sportsaktiviteter. Lørdagskvelden ble tilbragt ved strandkanten med deilig mat, bål, sang og gitarspill.

Kickoff teambuilding

2013_Aksjonsmøte_01dmv

En vanlig onsdag midt i august var BKM Tønsbergs medlemmer innbudt til en skikkelig kick-off for resten av 2014.

 

OC-åpningen i august

OC bilde unge

I august under det andre sommerstevnet, skulle det spilles reprise på åpningsshowet på Outdoor Challenge finalen, og barn og ungdom fra BKM Tønsberg stilte villige opp for andre gang.

Ungdomstur Risøya

DSC_0966

Årets ungdomstur gikk av stabelen i slutten av august og var lagt til idylliske Risøya – en perle i den norske skjærgård! Godt og vel 170 ungdommer mellom 13 og 36 år møtte opp til et fullspekket program, proppfullt av underholdning, konkurranser og aktiviteter.

u2

u4

Dåp

18 ungdommer lot seg døpe på Jarlsberg.

Konferanse for menn på Brunstad

131027_BrothersStevne_30dmv

Mange av BKM Tønsbergs mannlige medlemmer deltok på den årlige konferansen for menn på Brunstad. Konferansen samlet over 4100 menn fra hele verden til felles trosoppbyggelse, fellesskap, fest, god mat, sang og musikk.

 

U36-happening i Oslo

operataket

Ca 130 ungdommer under 36 år reiste inn til Oslo en regnfull søndag i november til et rebusløp #thequesttonsberg. De ble delt opp i lag som skulle kjempe om å få flest poeng på de forskjellige postene rundt om i byen. Det ble mye tråkking og de ble etter hvert godt kjent med landets hovedstad. På kvelden bar det hjem til fest på Jarlsberg.

Barnevelsignelse

barnevelsignelse6

Midt i november under et søndagsmøte ble 17 små himmelskatter velsignet på Jarlsberg! Jesus ønsket at de små barn skulle komme til ham.

Julebordskonsert

2013_1212_O36_Takknemlighetsfest_02

Det ble en kveld hvor alle senket skuldrene og fikk i tillegg til en gedigen julebuffet, sang og musikk, oppbyggelse og andre innslag som ga skikkelig julestemning.

Barnas julefest

2013_1223_Juletrefest_06

Så var det duket for barnas julefest, med gode ord om julen, mye godt å spise, underholdning og lek, og ikke minst besøk fra julenissen som kom med godteposer til alle barna!

 

Ungdommens julebord

2013_1206_Undom_Julebord_03

En feststemt ungdomsflokk trappet mannsterke opp da tidenes julebord stod for tur! Etter oppbyggelsen og deilig julemat var det duket for underholdning og moro som varte langt inn utover kvelden.

 

Julemøte

2013_1223_Juletrefest_01

Et par timer før julen ringes inn er det tradisjon å møte opp på Jarlsberg for å høre juleevangeliet og julesanger, samt for å utveksle gaver og hilse hverandre god jul.

 

Nyttårsstevnet på Brunstad

788d02d7-04f3-44fa-901f-da093cc5e224

Svært mange av våre medlemmer tilbringer nyttårsaften på Brunstad med møter, trivsel og flott fyrverkeri på årets siste dag og første dag.